Challenge accepted!

Barney Stinson… zou Barney Stinson roepen op een uitdaging die hem niet eens gevraagd is. Aangezien verschillende blogs gewag maken van een uitdaging voor het lezen van diverse boeken in 2015 en ik toevallig wel eens een boek ter hand neem doe ik gewoon mee. Omdat het goed is om niet altijd de bewandelde paadjes te betreden en ook eens een onbekend en niet bewegwijzerd zijwegje te nemen. De 7 Murakami’s en 20 Raymond E. Feists die hier op de boekenplank staan te springen om als leesvoer verslonden te worden zal ik wel tussendoor of later te grazen nemen, als ik groot ben. 30 criteria die op het einde van 2015 met één of meerdere boeken zou moeten ingevuld zijn.

Ik kijk alvast uit naar de zoektocht om een boek uit mijn geboortejaar te vinden. Of een boek te lezen uit mijn jeugd. Anders is het gesteld met de zoektocht naar een chicklit. Er is een heel rek vol voorzien in de bieb, dat is het punt niet. Ik voel me niet echt doelgroep van 20 tot 30 jarige vrouw…
Misschien kan ik een boek die zicht afspeelt in Oceanië en een boek dat ik ooit ben begonnen maar nooit uitgelezen combineren: The Lord Of The Rings. Midden-Aarde ligt toch in Nieuw-Zeeland volgens Peter Jackson. Of misschien kan ik beter gewoon niet foefelen.

De lijst vind je hier: Book Challenge 2015

5 reacties

 1. Kathleen zegt:

  Ik denk dat The Rosie Project misschien nog leuke chicklit is om als man te lezen omdat het een mannelijk hoofdpersonage heeft en het is geschreven door een man. Dat doet al veel, lijkt me. Plus het is niet echt je standaard mierzoet romantische zwijmelverhaal. Goed, het is zoet en romantisch, maar niet mierzoet. ;)

  Veel succes met de challenge en hier en daar foefelen moet altijd kunnen. :D

  • Dankjewel voor de tip! Het boek staat al in mijn leeslijst op Goodreads :).
   Van foefelen gesproken, kan ik meteen de criteria “aanbevolen” aanstippen :p.

  • Dan is die lijst met 30 criteria misschien wat te uitgebreid voor jou? Misschien beginnen met: Ik wil dit jaar x aantal boeken lezen :).
   Zelf lees ik 25 à 30 boeken per jaar. Tijd heb ik iedere werkdag op de trein. Ik reis 1,5 à 2 uur per dag. Ik heb altijd een boek bij me voor wanneer er wachtmomenten ontstaan.

 2. ElsS zegt:

  Aangezien mijn uitdaging momenteel al is om te blijven schrijven en intussen misschien ook om terug een beetje tekenen te oefenen, ga ik mezelf geen extra uitdaging opleggen om een reeks boeken te lezen, ik zal al blij zijn dat ik enkele stevige exemplaren verwerkt krijg

Wil je iets vertellen?