PeterHallo. Mijn naam is Peter. Ik wandel al meer dan dertig jaar op deze wereldbol. Toch ben ik meermaals zwevend waargenomen op andere werelden. Wanneer ik niet op reis ben kun je me soms thuis vinden. Ik woon in het centrum van Brussel, samen met mijn lief. Hij is ook van het mannelijk geslacht. Dat is modern tegenwoordig. Wij zijn echter amper thuis en gaan vaak op stap met en naar vrienden. Wij bezoeken wereldsteden en trekken in ruige natuurgebieden. Dan mag ik graag foto’s nemen. Ons pretparkbezoek ligt serieus boven het gemiddelde van de doorsnee pretparkliefhebber.

Van oorsprong ben ik West-Vlaming. Ik kom daar nog iedere werkdag om er mijn brood te verdienen. Dat ik meestal pistolets eet vindt mijn werkgever geen probleem. Ik ben belast met de leiding van en controle op de uitvoering van ruilverkavelings-, landinrichtings- en natuurinrichtingsprojecten op het platteland. Deze mondvol functieomschrijving verstaat in het algemeen niemand. Mijn kantoor is in Brugge – en Gent, de hoofdstad van West-Vlaanderen. Mijn interesse in urbanisatie, architectuur, en civiele techniek heb ik sinds ik met Lego bouw. Dat laatste doe ik trouwens nog altijd.

Omdat ik veel met de trein onderweg ben heb ik diepe zeeën van tijd om echte boeken te lezen en stukjes te schrijven. Minder plaats op de trein is er om trombone spelen. Dat doe ik thuis en in het orkest nabij mijn geboortegrond in Ieper. Televisie kijken doe ik bijna nooit. Uitzondering zijn series die ik samen met mijn lief verslind, op de bank bij gezellig kaarslicht.

Hoofdstuk 1

Ook verzamelt in een document: https://doc.co/c2jJ5S
Van oktober 2011 tot ergens in maart 2012 beleefde ik een paar intense maanden. Dit is een weergave van die maanden, zoals toen gepubliceerd op mijn weblog. Echter zijn ze hier in volgorde van tijd geplaatst. De hoofdstukjes verschenen om de paar dagen in afzonderlijke delen en vormen zo een geheel. Om de leesbaarheid te verbeteren heb ik de afzonderlijke delen per hoofdstukje bij elkaar gezet.

Hoofdstuk 2

Ook verzamelt in een document: https://doc.co/aikSwA
Alsof mijn leven in afzonderlijke hoofdstukken te verdelen is doe ik dat toch. In juni 2012 verhuisde ik naar Brussel. Dit hoofdstuk is een weergave van deze nieuwe periode, zoals gepubliceerd op mijn weblog. Met mondjesmaat kwamen de stukjes uit mijn hoofd dwarrelen. Ze zijn in volgorde van tijd geplaatst.

16 reacties

Wil je iets vertellen?