Colophon

Uitgever

from genesis to revelation – Brussel

Auteur

Alle teksten zijn geschreven door Peter Blanckaert. Foto’s, illustraties, geluidsopnames en films zijn gemaakt door Peter Blanckaert, tenzij anders vermeld.

Datum van uitgave: 1 april 1979 tot heden.

Lezersservice

Verkoop België: gratis abonnement via www.genesisrevelation.be.

Administratiekosten: neem contact op met je internetprovider. Wie toestemming heeft op het werk om deze website te bezoeken neemt best contact op met de helpdesk of netwerkbeheerder.

Disclaimer

De auteur benadrukt dat de verhalen niet de waarheid zijn. Hij schrijft onder zijn eigen naam en dat van anderen over onderwerpen die schijnbaar echt gebeurd zijn. Ook al lijken ze waarheidsgetrouw en lijken ze te kloppen, het blijven verzinsels en hersenspinsels ontsproten uit de auteur zijn hoofd in samenwerking met zijn vingers.

Op een aantal plekken op deze website kan worden gereageerd. Registratie is niet nodig. Reacties moeten eerst goedgekeurd worden alvorens die zichtbaar worden voor iedereen. Commentaren die op niet veel trekken worden dan ook niet goedgekeurd. De auteur heeft niet de bedoeling om mensen te kwetsen. Denk je in aanmerking te komen? Bezorg dan je bezorgdheden via de commentaarvelden bij het desbetreffende bericht.

En toch… misschien staan er op deze website wel flagrante fouten. Uit beleefdheid moet er vermeld worden dat de auteur niet onfeilbaar is. In ieder geval kun je de fouten melden zodat ze aangepast kunnen worden!

Nog even dit. Bij het maken van deze website zijn geen dieren mishandeld, verwond of gedood. Behalve de in stukken gehakte exemplaren die zijn gekocht bij de beenhouwer met de bedoeling de auteur te voorzien in zijn dagelijkse eetbehoeften. Deze site is getest op mens en dier en veilig bevonden door een Commissie van Wijzen die de Belgische Uitvoerende Macht nog moet in het leven roepen. Alle objecten op foto’s en afbeeldingen kunnen in werkelijkheid groter of kleiner zijn dan hier weergegeven. De garantie van twee jaar is nietig wanneer de website defect is.

Belangrijk: probeer de op dit weblog uitgevoerde stunts niet zelf uit!

Nota voor Lady Bella: schrijffouten in de verhalen zijn geen spelfouten. Het zijn tikfouten.